Sunday, December 10, 2006

Visitor


Yesterday Bro Hadi from Ireland datang 9/12. Buat visit. hahhaa. Actually he came over bcoz nak tumpang tido semalam. Flights to Malaysia on the next day at 11 a.m. At first ingat dia tak jadi dtg because nak dapat bus from Heathrow to My univ ni pelik sikit.. ikut mood driver. ( I guess ). LOL. But then suddenly die muncul kat entrance. Me pon rush pakai baju sejuk semua lari ke Founders meredah kegelapan mlm dan kesejukan.. tu diaaaa ayat sastera.. Seronok gile jumpa bro nih.. kenal masa Kat BTN. Then bawak terus gi bilik and ive prepared some foods. Me masak nasi goreng kampung, baked fries, buttered fish, Mix veg etc. Ditambah ngan cuaca sejuk, sedap mkn mlm tu. My Flatmate Nick(Greece) join sekali sebab he wanted to go medicine bar met his friend! Borak2 psal study pasal life semua2 lah.. until terlelap. hehehhehe tido dlm kekenyangan.. pagi ni ive called the cab(Gemini) untuk hantar Bro Hadi ke airport. uwaaaa die nak balik Malaysia.. jeles nyer! :(
Anyway rasa seronok sangat2 sebab dapat jumpa member. So next time nak gi Ireland pulak. kat univ of Limerick katanyer ade 4 org je malaysian. huhuhuhu menarik tuh! so see u there bro! Insyaallah i'll come soon! ciao...

3 comments:

husna said...

hey bro..jgan homesick...hehehe
tgah holiday kan? happy hols~!

zafi said...

adeh... tak homesick pon.. jeles ngan org yg nak balik msia.. huhuhuhu :P

Mr H said...

Zafi, I will come again to London, nak p center of london, ari tu tak sempat. Frust masa i datang london,salji tak turun, kat limerick takde salji pun, :(,

Zafi,nice site,nice picture, ni yg gatal nak beli camera baru ni.