Monday, February 22, 2010

SURVEY ONLINE



Salamz guys,

This is it! This is the moment which im waiting for.
Alhamdulillah
Finally it comes to this stage..
My online survey is back.. :P
Mydear friends,
I really need your help to fill in the survey online.
Please read the instructions carefully and ensure that you agree to participate in this study.
This survey is being conducted for PhD research on perception and usability in information security at University of Plymouth, United Kingdom. The questionnaire is designed to investigate perception and level of understanding on usage of computer and its application.

The link : https://www.cisnr.org/surveys/index.php?sid=52163&newtest=Y&lang=en

or

click HERE


Thank you folks...
Terima kasih

p/s : boleh lah ajak kawan2 saudara mara adik beradik untuk turut serta. Boleh juga sharing link ini di blog kawan2. saya sangat hargai jasa baik kawan2 semua. :)

Regards
Zafi
Plymouth, Uk

17 comments:

Mrs. Zuki said...

Zarul...aku dah bukak tapi bile klik next, dia dok loading lama betul..
nanti aku try lagi k.

Mrs. Zuki said...

Done!

Shaq said...

will do it sometime this week when am free

alfa juliet said...

zarul aku suka tgk blog ko bila ada gambar2 makanan..memang nampak menyelerakan

zafi said...

Guys!!!

tq very much...

a.z.n.e.e said...

ok. done babe!

arsaili said...

salam..done! all d best with ur research bro

Cik Qemm said...

oic,this survey,insya-allah will do :)

ashley said...

kenapa akak tengah dok enter jawapan, webpage expired..3 kali masuk kena ulang..haiiihhh..nanti akak try lagi.kalau tak buleh, esok la..

Me, Mrs Taj said...

hi zafi..

me dah isi form yang berjela tu since last week lagi..hehehe

kena belanja makan nih..ahaks..

Cik Qemm said...

zafi,
qemmal jwb soalan tp bile kat section 3-usability and protection screenshot tu load sgt la lame. so sampai situ je i jwb.

do i need to do it again?

Cik Qemm said...

yeay!
submitted :D

DrSam said...

Salam. Will do Insyaallah later this afternoon.

kamal sabran said...

Selamat bro! semoga sukses!

ashley said...

Zafi,
how's your survey?
okay?
hope everything goes well..

dah buat hari tu..soklan ada yang kureng fahem..main taraaammm..ha ha

keindahanalam said...

mana citer ayam penyetttt???? larikkkkkkk

Aleeya said...

hi zafi,

eh sy pun leh wat ke ni..huhuu